Kezdőlap :: Ajándék alkalomra :: Ajándék ötletek házassági évfordulóra

Ajándék ötletek házassági évfordulóra

Termék

Csobogó

A csobogóban gyönyörködve, a gondolatokat kikapcsolva mindenki nyugalmat talál. A csobogó kellemes dallama feltölti a lelket és a testet egyaránt. A csobogók nem csak lakberendezési látványként, párásítóként is funkcionálnak. Friss, egészséges klímát teremtenek lakásba, irodába, rendelőbe. A rozsdamentes acél és porcelán kombinációjából készült csobogó bármilyen enteriőrbe bele illeszthető. 


Márka: Blomus
Garancia: 1 év
Méret: átm. 12 x 25 cm
Anyag: rozsdamentes acél - matt, porcelán, gumi
Mennyiség
Porcelán sütőtál

A terméknek gyárilag nincs doboza!

  • Mosogatógépben mosható
  • 260°C-ig hőálló
  • Szilikon lábak (edényalátét nélkül is az asztalra helyezhető)
  • Egymásra tehető, így egyszerre több étel is süthető
  • Az ár 1 db sütőtálra érvényes

Márka: Menu
Garancia: 1 év
Méret: 24 x 17 cm
Anyag: porcelán
Mennyiség
7 részes kínáló szett
A Blomus kínáló tálak rozsdamentes acélból és porcelánból készültek, különleges ajándék ötlet bármilyen desszertek, szószok, gyümölcsök, snacke mellé.

Mérete: 3 x 13 x 30 cm

Anyaga: rozsdamentes acél, porcelán
Mennyiség
5 részes kínáló szett
A Blomus kínáló tálak rozsdamentes acélból és porcelánból készültek, különleges ajándék ötlet bármilyen desszertek, szószok, gyümölcsök, snackek mellé.

Mérete: 19 x 21 x 21 cm

Anyaga: rozsdamentes acél, porcelán
Mennyiség
Dugóhúzó és fóliavágó szett
Ez a dugóhúzó 3 másodperc alatt távolítja el a dugót a palackból, semmilyen erőfeszítést nem igényel a használata, hölgyek is könnyedén kinyitnak egy finom palack bort az automata dugóhúzó segítségével. Ezzel a dugóhúzóval nem lehet elrontani a dugó eltávolítását. Elengedhetetlen tartozéka a kapszulavágó. Ezzel a hasznos célszerszámmal a palack száját fedő fóliát – kapszulát – tudod elegánsan eltávolítani. A fóliavágó használata egyszerű, vágd vele körbe a kapszulát s már használható is az exkluzív dugóhúzó.

Mérete: 15 x 4 x 16 cm

Anyaga: matt krómozott acél, műanyag

A szett tartalma: dugóhúzó, pótspirál, fóliavágó
Mennyiség
Dekantáló

Méret: átm. 17 x 21 cm

Anyag: rozsdamentes acél, üveg, szilikon

Végre itt a dekantáló, amelybe cseppmentesen öntheted át a palackból a drága nedűt. A dekantáló száját úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a borospalackok szájához. Akár azt is megteheted, hogy többször is megismétled folyamatot, vagy a meglevegőztetett bort visszaöntöd, így az eredeti palackból kínálhatod a vendégeknek. Amennyiben ezt a lehetőséget választod, ne feledkezz meg az üveg szájába illeszthető kiöntőről!

Mennyiség
Dekantáló

Méret: átm. 18 x 25.5 cm

Anyag: rozsdamentes acél - matt, üveg, műanyag, szilikon

A bor dekantálásának azt nevezzük amikor a palackból egy másik kancsóba töltjük át a vörös bort - ritkán fehér bort - levegőztetés céljából, hogy így több oxigénhez jusson az. A levegőztetés hatására az aromák, illatok erőteljesebbé válnak. Idősebb borok esetében feltétlen használj dekantálót, így megszabadulva a lerakódott üledéktől. Nagyon exkluzív hatást kelt ha ebben tálalod a bort!

Mennyiség
Fali bortartó
A Blomus egyszerű, de különleges vonalvezetésű rozsdamentes acél fali bortartója 8 üveg tárolására alkalmas. Nem csak lakásban, de vendéglátóhelyeken is tökéletes dekoráció a falra szerelt bortartó.

Méret: 74 x 3,5 x 7 cm

Anyag: rozsdamentes acél, műanyag betéttel

3 helyen csavarral rögzíthető
Mennyiség
Pezsgőhűtő kabát
Elegáns, ízletes és hangulatfokozó ajándék egyben egy egyedi formájú pezsgőhűtőből kínált gyöngyöző itallal várni haza kedvesed. Mert nem csak az ital minősége számít! Tökéletessé varázsolja a romantikus pillanatot, ha egy elegáns mozdulattal töltöd újra a poharakat. A köpenyhez tartozó hűtőzselét a fagyasztóban hűthetjük, majd ezt beletesszük a köpenybe és ebbe téve a pezsgőt biztosak lehetünk benne, hogy nem fog kihűlni míg az el nem fogyott!

Méret: 27 cm

Anyag: textil, fém, hűtőzselé
Mennyiség
Álló mécsestartó szett - savmart üveggel - matt - FARO
3 db-os különböző magasságú álló mécsestartó

Méret: átm. 12 x 67, 77, 87 cm

Anyag: rozsdamentes acél, savmart üveg
Mennyiség
Dupla gyertyatartó
Exkluzív rozsdamentes acélból készült összefonódó gyertyatartó. Az aljában lévő súly megakadályozza, hogy felboruljon.

Méret: 32 cm

Anyag: rozsdamentes acél
Mennyiség
Mágneses gyertyatartó szett
4 részes mágneses gyertyatartó. Szétszedhető, és különböző formára alakítható!

Méret: 12 cm x 5 cm

Anyag: nikkelezett acél, mágnes, műanyag
Mennyiség
Ékszerfa - S
Praktikus, elegáns dísze lehet a hálónak vagy a nappalinak ez az élszerfa. Egyszerűen ráakaszthatjuk ékszereinket így mindig kéznél lehetnek kedvenc darabjaink!

Méret: 28 x 9 cm

Anyag: polírozott alumínium
Mennyiség
Ékszerfa fülbevalótartóval - L
Praktikus, elegáns dísze lehet a hálónak vagy a nappalinak ez az élszerfa. Egyszerűen ráakaszthatjuk ékszereinket így mindig kéznél lehetnek kedvenc darabjaink! A csomag tartalmaz 1db fülbevalótartót is, ami 3 pár fülbevaló tárolására alkalmas.

Mérete: 37 cm

Anyag: polírozott alumínium
Mennyiség